AJK Klinikken- Akupunktør (NAFO) Jorunn Krokeide.

Tilbyr klassisk akupunkturbehandling til kvinner, menn og barn. Spesiell kompetanse innen kvinnehelse samt kvinnelig og mannlig infertilitet.
Tlf 905 29 200

Domus & Medicus Tannlegesenter

Domus & Medicus Tannlegesenter er stedet for deg som legger vekt på høy kvalitet, service og tillit. Vi tilbyr et bredt behandlingstilbud i lyse og trivelige lokaler.

Fysioterapeut Karl-Fredrik Skjørshammer

Spesialist i psykomotorisk fysioterapi og har inngående kunnskap om ulike former for muskel/skjelettlidelser, psykiske lidelser og sammensatte lidelser av ulik alvorlighetsgrad som grunnlag for helhetlig undersøkelse, ressursvurdering og behandling. Skjørshammer har byomfattende driftsavtale. Epost: [email protected]

Legene Bjørnnes & Borna

Allmennleger i fastlegeordningen. Epost: [email protected]

Medika Nova

Medika Nova er en av Norges største og ledende skoler innen refleksologi. Skolen har utdannet refleksologer siden 1989.Skolen tilbyr grunnutdanning i Oslo, Stavanger, Førde, Bergen og Ålesund. Refleksologi er en gammel og samtidig topp moderne behandlingsform. Refleksologi er et behandlingsverktøy som i dag benyttes for å motvirke plager på alle nivå enten det dreier seg om indre organer eller bevegelseskroppen.

Psykiaterne Hylland & Knutsen

Aase Hylland; psykiater, psykoanalytiker og godkjent veileder i psykoterapi. Avtalespesialist i heltids praksis. Tormod Knutsen; psykiater, psykoanalytiker og godkjent veileder i psykoterapi. Avtalespesialist i heltids praksis.

Psykiater Hilde Kristin Bækken

Avtalespesialist, Spesialist i barne- og ungdomspsykiatri, Spesialist i psykiatri Utreder og behandler psykiske problemer hos barn, ungdom og voksne. Viderutdanning i gruppeterapi, kognitiv terapi og intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP)

Psykolog Toril M. Ekrem - Spesialist i klinisk psykologi

Tilbyr psykologisk utredning og behandling individuelt og i gruppe, familiearbeid o.a til pasienter med ulike psykiske lidelser, veiledning og undervisning av helsepersonell m.m. Driftsavtale m.Helse Sør-Øst. Skriftlige henvisninger. Telefontid mand./onsd. kl.11.30-12.00, tlf. 454 453 81

Ringvoll Klinikken

På Ringvoll Klinikken har erfarne leger og spesialister fra ulike fagfelt sammen skapt et alternativ til det offentlige helsevesen.

Sentrum Reisemedisin

Sentrum Reisemedisin tilbyr vaksinering, reisemedisinsk rådgiving samt salg av relaterte produkter som impregnerte myggnett, myggspray, første-hjelpspakker med mer. Vi har tilgjengelig alle vaksiner som leveres av Folkehelseinstituttet, og har autorisasjon til å utstede gulfebersertifikat. Sentrum Reisemedisin har vaksinasjonsklinikker i Oslo, Bergen og Grimstad. Klinikkene drives av sykepleiere og lege med spesialkompetanse innen reisevaksiner og tropemedisin. Vi har høy tilgjengelighet, kort ventetid og åpent alle hverdager.